Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza kondičních předpokladů a denního energetického režimu studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity na kurzu běžeckého lyžování
KŘÍŽENECKÝ, Daniel
Bakalářská práce se zabývá analýzou kondičních předpokladů a denního energetického režimu studentů pedagogické fakulty Jihočeské Univerzity na kurzu běžeckého lyžovaní. Hlavním významem této bakalářské práce bude porovnání výsledných měření testovaných studentů Jihočeské Univerzity před, během a po běžeckém kurzu. Po seznámení studentů s problematikou bakalářské práce a průběhem testování proběhne úvodní měření v laboratoři KTVS, poté bude následovat dvoutýdenní měření testovaných studentů na běžeckém kurzu, na kurzu se také bude zapisovat příjem denní potravy a denní režim kurzu. Závěrečné měření proběhne opět v laboratoři KTVS. Po závěrečném měření proběhne zpracování všech naměřených hodnot u vybraných studentů, které budou následně porovnávány mezi sebou. V závěru vyhodnotíme výsledky porovnávání a zjistíme, jaký vliv měl na studenty běžecký výcvikový kurz. Jestli došlo ke zlepšení výkonnosti u studentů po absolvování kurzu, nebo zůstala výkonnost stejná. A jestli příjem potravy studentů byl dostatečný vzhledem k jejich výdeji na kurzu.
Analýza energetické náročnosti 2. poloviny studijního programu oboru tělesné výchovy a sport na Jihočeské univerzitě
HANZLÍK, Michal
Tato bakalářská práce se zabývá energetickou náročností během 2. poloviny studia oboru tělesná výchova a sport na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Potřebná data jsme získali během čtvrtého a pátého semestru, zimního výcvikového kurzu sjezdového lyžování v Alp d´Huez a zimním výcvikovém kurzu snowboardingu ve Varsu. V teoretické části práce se zabýváme problematikou k danému tématu, tedy především fyziologií. V části empirické popisujeme měřenou skupinu, organizaci práci, použité přístroje, strukturu vyučovacích jednotek a výsledky měření.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.